viernes, 7 agosto 2020 21:02

Els enfrontaments d'Alba Carrillo amb Feliciano i el seu entorn

Alba Carrillo va voler suspendre el casament per la família de Feliciano López Quan Alba Carril

Alba Carrillo va voler suspendre el casament per la família de Feliciano López Quan Alba Carrillo va anunciar en exclusiva per a la revista Hola que Feliciano López li havia demanat el divorci de manera freda , ha assegurat no entendre absolutament res perquè ella seguia igual d'enamorada que quan s'havien casat. No obstant això, recentment ha sortit a la llum que una setmana abans de passar per l'altar es va plantejar cancel·lar casament. “Volia suspendre casament una setmana abans de l'enllaç perquè la convivència es va fer insuportable. La família de Feliciano López es ficava massa en la relació”, va assegurar el periodista de 'Sálvame' Kike Calleja, que és amic de la model. Segons els amics del tennista, ell també tenia dubtes abans de donar el pas, perquè no coneixia bé a l'Alba, però ja li semblava massa tard per fer marxa enrere.

Alba Carrillo sempre va pensar que la família de Feliciano es entrometia massa en la seva vida


Alba Carrillo sempre va pensar que la família de Feliciano es entrometia massa en la seva vida Però l'aclaparament que li va entrar a l'Alba Carrillo tot just uns dies abans de donar-li el 'sí vull 'a Feliciano López no és l'única cosa que no ha agradat a la model de la família del tennista. Segons l'entorn d'Alba Carrillo, la model sempre li va semblar que s'immiscuïen més del compte tant en la seva vida personal com professional. Pel que sembla, ella no portava això molt bé pel que havia tractat d'impedir que la família de López tingués tanta influència sobre ell. No obstant això, la família de Feliciano López sempre ha negat que ells tinguin res a veure amb el divorci de la parella. “El meu germà té una personalitat prou forta perquè li guiïn la seva vida professional i personal. Els meus pares i jo només li hem ajudat quan ens ho ha demanat. Res més. Ell és amo de la seva vida professional, íntima i financera”, va declarar per Vanitatis el germà del tennista, Víctor López.

Tensió entre Alba Carrillo i el germà de Feliciano López el dia del seu casament Com acabem de


Tensió entre Alba Carrillo i el germà de Feliciano López el dia del seu casament Com acabem de veure, el germà de Feliciano López sosté que ni ell ni la seva família es s'han ficat mai en cap pla de la vida del tennista. No obstant això, des que va esclatar la guerra entre ambdós després de confirmar el seu divorci, han sortit a la llum algunes coses que demostrarien que potser sí tenien bastant influència sobre ell. Per exemple, aquests dies s'ha publicat que el germà de Feliciano (al qual es pot veure a la imatge al costat de la parella) els va demanar a ell ia Alba que no posessin davant els mitjans el dia de la seva casament perquè després no baixés el preu de l'exclusiva.

La mare de Feliciano va demanar a Alba Carrillo que netegés casa Després del divorci, sembla qu


La mare de Feliciano va demanar a Alba Carrillo que netegés casa Després del divorci, sembla que els problemes entre Alba Carrillo i la família de Feliciano López han anat encara a més. I és que, un dels últims capítols que s'ha sabut de què va camí de convertir-se sense cap dubte en el serial de l'estiu, té a veure amb la mare del tennista, Belén Díaz-Guerra. Divendres passat Alba Carrillo tenia previst anar a casa de Feliciano López per recollir totes les seves pertinences i les del seu fill Lluc. Segons el periodista Kike Calleja, abans d'això la model va rebre una trucada de la seva sogra amb un missatge molt clar de la seva sogra: “No et vagis amb la mudança sense abans netejar la casa”.

La mare del tennista també va fer fotos de tot el que hi havia a la casa Però la cosa no va que


La mare del tennista també va fer fotos de tot el que hi havia a la casa Però la cosa no va quedar en una simple trucada de la mare de Feliciano López a l'Alba Carrillo advertint-li que deixés tot net quan anés a recollir les seves coses … Abans de la mudança, en què Alba va estar acompanyada per la seva mare i la seva tia, la mare de Feliciano López també hauria fet fotos de tot el que tenia el seu fill a casa, perquè la model no es dugués més de la quantia quan recollís les seves pertinences. També, segons s'ha publicat aquests dies, la mare del tennista es va endur la col·lecció de rellotges del seu fill.

Alba Carrillo vs Carolina Cerezuela Alba Carrillo es va encarregar de vendre el seu divorci amb


Alba Carrillo vs Carolina Cerezuela Alba Carrillo es va encarregar de vendre el seu divorci amb Feliciano López en una exclusiva a la revista Hola, i després ha seguit parlant sobre ell i llançant indirectes al tennista en les xarxes socials. No obstant això, la model s'ha cansat de que tothom es meta i opini del tema, i així ho ha fet saber a les xarxes socials. Va, ¿algú més que es vulgui pujar a aquest carro? El meu delicte ha estat no aguantar tot per portar una bossa bo penjat a l'avantbraç … Em va sorprendre el divorci en el seu moment (ara ja no perquè tinc peces del puzle que no tenia) Perquè la qual tenia motius més que suficients per deixar la relació era jo però lluitava sense parar perquè estava enamorada … Estic cansada ja, si la gent té una vida tan plena, no sé què fa parlant de temes que no són els seus … que es dediquin a donar el “canti” , perquè tots són molt bons amics seus però no es van baixar del vaixell l'estiu passat per anar al seu casament. Els meus amics, com són anònims i de tota la vida, es dediquen a recolzar-me en silenci, que és el que haurien de fer tots, ja que no han estat sota el meu llit per saber el que passava, algunes igual sobre però sota … nO! “, ha escrit recentment i bastant enfadada Alba Carrillo a Instagram. en teoria, aquest missatge està dedicat a la gent que ara opinant sobre la seva relació. no obstant això, en les xarxes no van trigar a apuntar que la principal destinatària era Carolina Cerezuela. I és que, la dona del tennista Carlos Moya ha assegurat recentment que Feliciano està sent “un senyor”. “Si Feliciano no era una persona freda quan s'enamora, quan decideix casar-se i quan tracta amb tot l'afecte i admiració a Alba Carrillo i al seu fill i quan els vol i els involucra en la seva vida i omple la seva vida amb ells; una persona no és freda de la nit al dia. No ens convertim en una persona freda davant d'una ruptura. Crec que Feliciano tindrà els seus motius i hi haurà obrat en conseqüència, però motius haurà de tenir “, ha dit Carolina Cerezuela segons recull Europa Press. Moyà i Cerezuela no van anar a les noces de López i Carrillo, que es van donar el 'sí vull' a juliol de l'any passat a Toledo, perquè estaven de vacances a les Balears.

La mare d'Alba Carrillo s'oposava al casament Alba Carrillo no només ha hagut d&#039


La mare d'Alba Carrillo s'oposava al casament Alba Carrillo no només ha hagut d'enfrontar a la família de Feliciano, sinó que es va donar el 'sí vull' amb Feliciano López amb la seva mare en contra. En una entrevista que ha ofert a la revista Hola, assegura que des del principi es va oposar a les noces. “Sabia que era una equivocació, però ell va plorar als seus peus per convèncer”, ha dit la mare de la model. A més, Lucía no ha dubtat a treure les ungles per la seva filla i advertir que no pensa “consentir ni una mentida més”. “Alba segueix en estat de xoc. No se li han pogut oblidar les paraules que va pronunciar Feliciano ni la forma en què ho va fer. L'amor pot anar-se'n, però es mereixia un altre tracte, un altre sentiment, un altre tarannà”, ha assegurat la mare de la model.

Artículos similares