Compartir

Rosa Benito es va acomiadar dels espectadors de 'Sálvame' el passat 30 de juny. Després de molta polèmica, la excolaboradora de Telecinco va deixar el programa per la porta de darrere i amb un gran nombre d'enemics en la cadena, entre ells, Jorge Javier Vázquez, un dels principals responsables de la seva marxa.

Tot just una setmana després de la seva marxa, Rosa Benito ja ha trobat una nova feina . La de Torrejón de Ardoz ha tornat als escenaris amb magnificència. Segons publica 'Lecturas', l'exdona d'Amador Mohedano va reaparèixer a San Pedro del Pinatar (Múrcia), on va demostrar que la seva filla Chayo segueix sent un dels seus grans suports malgrat que molts la culpin del seu adéu de Telecinco.

Pilar Eyre apunta que Chayo i Rosa tenen contractades gales per tot l'estiu. El caixet que tenen és de 6.000 euros , quantitat que es reparteixen entre elles, Carlos Vargas i un pianista, és a dir, que la excolaboradora de 'Sálvame' es s'embutxaca uns 1.500 euros cada nit.

De moment, Rosa Benito no ha tornat a tenir notícies d'Hisenda encara que passar de guanyar 6.400 euros al mes , tal com guanyava a 'Sálvame', a dependre de les bitlles de l'estiu podria complicar molt la seva situació econòmica de cara al futur. Veurem el que acaba succeint …