Compartir

El sonat divorci entre Feliciano López i Alba Carrillo no para de sumar nous capítols. La ruptura del matrimoni va agafar a tothom per sorpresa quan la model ho va anunciar, i encara que els motius mai han arribat a estar clars, ella ha deixat caure que es podria deure a una infidelitat. Ara, s'ha sabut que el tennista té una nova conquesta.

El passat divendres 1 de juliol Alba Carrillo va anar a casa de Feliciano López per treure d'allà les seves pertinences i les del seu fill Lucas, a més de per tenir una conversa sobre la seva relació, segons el periodista de 'Sálvame 'Kike Calleja. Malgrat tot, ella mai ha mostrat massa esperances que hi hagi reconciliació.

"Segons m'explica Alba, ella va anar a casa de la Feli per parlar sobre si continuar la relació o acabar-la definitivament. L'esportista no la va deixar passar a l'interior de la casa que havien compartit i van haver de parlar a la terrassa del jardí . Tal com em transmet, la raó per la qual Feli no va deixar que entrés és perquè hi havia una jove gallega a la casa . Una nova amiga que l'acompanya ", va explicar el periodista al programa d'aquest dilluns.

Víctor López, germà de Feliciano, va cridar a 'Sálvame' per aclarir que la seva família no té intenció de parlar de cap tema relacionat amb el divorci del tennista i la model. "Si ella vol dir el que hagi dit en els mitjans, és cosa seva. El meu germà sempre s'ha mostrat amb una educació irreprotxable i així ho seguirà fent" , va dir.

"Portaven molts mesos malament, li sorprendrà a ella però a nosaltres no. Tots sabem la veritat de les coses, però els fets parlen per si mateixos. El que està clar que si segueix en aquesta línia i digués barbaritats supremes per descomptat que es actuaria ", va assegurar el germà del tennista per tancar el tema.