Quantcast

El príncep Harry vol buscar l'amor en el 'First Dates' britànic

El príncep Harry és un dels solters més cobejats de tot el món. No és que el jove britànic sigui un 'guaperes' però pertànyer a la reialesa anglesa li fa tenir un atractiu més enllà del propi físic.

Ni Chelsy Davis, ni Cressida Bonas ni fins i tot Ellie Goulding, amb la qual se li va arribar a relacionar, han conquerit de forma real el cor d'Harry d'Anglaterra. Molts desenganys amorosos pel camí que han portat al solter d'or a prendre una decisió radical: intentar buscar l'amor en un programa de televisió.

Paddy McGuiness, conegut presentador d'un programa emès al Regne Unit anomenat ' Take em Out ', una mena de' First Dates ", ha assegurat que Harry es va acostar directament a la seva posició durant una festa i li va dir que volia buscar a la noia de la seva vida allà.

En concret, el programa tracta que un solter busqui al seu noia ideal entre més de 30 aspirants, tenint com a recompensa un romàntic viatge al Port de la Creu (Tenerife).

En una entrevista amb la BBC Ràdio, el presentador ha assegurat que sembla difícil que Harry pugui anar a Fernando a concursar tot i que seria "una proposta interessant".

< p> Sigui com sigui, Harry ha decidit que ha arribat el moment per ser feliç i que farà tot el possible per aconseguir-ho. "Quan trobi nòvia, posaré tots els mitjans per assegurar-me que ella i jo vam trobar aquest punt en el qual estiguem realment còmodes abans de la inevitable invasió massiva que succeirà en la seva vida privada", aclaria. Veurem que acaba succeint …

Comentarios de Facebook