Compartir

El príncep Harry és un dels solters més cobejats de tot el món. No és que el jove britànic sigui un 'guaperes' però pertànyer a la reialesa anglesa li fa tenir un atractiu més enllà del propi físic.

Ni Chelsy Davis, ni Cressida Bonas ni fins i tot Ellie Goulding, amb la qual se li va arribar a relacionar, han conquerit de forma real el cor d'Harry d'Anglaterra. Molts desenganys amorosos pel camí que han portat al solter d'or a prendre una decisió radical: intentar buscar l'amor en un programa de televisió.

Paddy McGuiness, conegut presentador d'un programa emès al Regne Unit anomenat ' Take em Out ', una mena de' First Dates ", ha assegurat que Harry es va acostar directament a la seva posició durant una festa i li va dir que volia buscar a la noia de la seva vida allà.

En concret, el programa tracta que un solter busqui al seu noia ideal entre més de 30 aspirants, tenint com a recompensa un romàntic viatge al Port de la Creu (Tenerife).

En una entrevista amb la BBC Ràdio, el presentador ha assegurat que sembla difícil que Harry pugui anar a Fernando a concursar tot i que seria "una proposta interessant".

< p> Sigui com sigui, Harry ha decidit que ha arribat el moment per ser feliç i que farà tot el possible per aconseguir-ho. "Quan trobi nòvia, posaré tots els mitjans per assegurar-me que ella i jo vam trobar aquest punt en el qual estiguem realment còmodes abans de la inevitable invasió massiva que succeirà en la seva vida privada", aclaria. Veurem que acaba succeint …