Quantcast

Pedro Sánchez, enxampat en un xiringuito de Mojácar

La periodista Ana Pastor s'ha convertit en la 'responsable' d'una de les imatges de l'estiu. Després que diversos tuiters la acusessin d'abandonar "la seva imparcialitat per abraçar el liderat del PSOE", l'estrella de 'L'Objectiu' va rebre l'ordre del community d' 'Jot Down' perquè tragués a Pedro Sánchez del soterrani.

El secretari general dels socialistes ha estat desaparegut en els últims dies encara que per poc temps. Un tuiter que seguia aquestes acusacions a Ana Pastor ha publicat un document gràfic insòlit: Pedro Sánchez no està meditant dels possibles pactes electorals sinó que està a la platja gaudint del bon temps.

@tasregis ha pujat a Twitter una imatge en què es veu a Sánchez camuflat en un xiringuito de Mojácar, ciutat costanera d'Almeria on estiueja habitualment. Als tuiters els ha sorprès el look que porta en aquesta fotografia el líder del PSOE.

Deixant de banda la seva habitual camisa blanca, Pedro Sánchez porta un polo blau, salvaguardant del sol amb una boina blanca i unes ulleres de sol d'àmplies dimensions. Per apaivagar les altes temperatures, el líder del PSOE gaudeix d'unes racions i de refrescos al costat de Maria Begoña Gómez, la seva dona.

Uns dies que Sánchez ha aprofitat per desconnectar amb la seva dona i les seves filles i que ja s'han acabat ja que aquest dilluns, el socialista reprèn l'agenda de treball per reunir-se amb els diferents líders territorials del seu partit.

@ JotDownSpain @_anapastor_ a Mojacar sembla estar amagat pic.twitter.com/x0GuGxby9L

& mdash; Fonsi (@tasregis) 4 juliol 2016

Comentarios de Facebook