Compartir

Les últimes declaracions de Soraya Arnelas van a donar molt que parlar. La triunfita ha concedit una entrevista a l'altra Crònica de El Mundo on parla sense embuts de les seves preferències sexuals , sobre els rumors que circulen sobre possibles trastorns alimentaris < / strong> i, com no, del seu últim single.

A la cantant li resulta estrany que "la gent es sorprengui en veure amb perruca" . I és que en les seves últimes aparicions l'hem pogut veure amb cabellera morena i serrell, a l'estil garçon i rossa platí. Soraya assegura a aquest mitjà que no sap ni quantes (perruques) guarda a casa. "Tinc moltes … Més de vint, segur", explica.

A més, la extremenya confessa que li encanta "jugar amb elles" i que es has posa fins i tot per fer l'amor. "M'agraden les morenes i alguna pèl-roja que tinc, perquè són més exòtiques, més atractives ".

sobre els rumors sobre possibles trastorns alimentaris, Arnelas ha volgut desmentir aquestes especulacions. " No tinc cap problema amb el menjar […] segueixo usant roba de fa deu anys" , afirma.

Soraya també parla de la seva últim treball, Long Time, de la gira que té prevista, la qual arribarà a la República Txeca, i de les bitlles que ja té tancats. També passarà uns dies amb el seu xicot, el model Miguel Herrera .