jueves, 24 septiembre 2020 20:20

L'ex tronista Cristian Toro, piragüista en els Jocs Olímpics de Rio

La cara de Cristian Toro segur que li és molt familiar als seguidors de 'MYHYV' . El jove va ser tronista a l'any 2012, quan va aterrar a Telecinco per buscar l'amor mesos després de patir un fracàs sentimental. Durant el seu pas pel programa de cites va viure una breu i intensa relació amb G ala. Ara, la seva vida ha canviat per complet ….

El jove, de 24 anys, és piragüista professional i debutarà el pròxim mes d'agost en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Toro buscarà la seva primera medalla olímpica juntament amb Saül Craviotto , que va ser or a Pequín 2008 i plata a Londres 2012.

"va ser una època inestable, Vivia a la residència Blume, a Madrid, era estiu, just havia sortit d'una relació, i vaig decidir participar-hi. Van ser només un parell de mesos perquè no ho podia compaginar amb el piragüisme, però hi ha gent que ho recorda ", ha explicat Toro sobre la seva etapa de tronista al diari el Mundo.

"A les xarxes socials segueixo notant el rubor d'aquestes coses" , diu sobre la seva faceta televisiva, de la qual ara viu completament allunyat. "Entrenar ocupa tot el meu temps ara, fins als Jocs meva vida serà remar i remar, però després no em vull dedicar a la tele, m'agradaria preparar-me les oposicions i intentar entrar al Cuerp < / em> o ", ha dit Toro. D'aquesta manera, seguiria els passos de Craviotto, que és Policia Nacional a Gijón.

Quant a la seva vida personal, manté una relació amb la periodista Irene Junque a. La col·laboradora de 'fent zàping' i l'esportista porten la seva relació amb molta discreció, tot i que no amaguen el seu amor a les xarxes socials.