Compartir

El divorci de Alba Carrillo i Feliciano López va camí de convertir-se en un dels culebrons de l'any. Després de les múltiples acusacions que han fet un i l'altre des que s'anunciés la notícia, Kike Calleja, periodista de 'Sálvame' , ha afegit més 'llenya al foc' al capítol d'amor de la tennista i la model que ha revolucionat les xarxes socials.

Calleja ha assegurat al programa de Telecinco que, igual que va fer el toledà en el seu moment, Alba Carrillo va voler cancel·lar les noces dies abans que es celebrés. Segons aquesta informació, l'exconcursant de 'Supermodelo' entrar en pànic en els dies previs a l'enllaç després de veure que la convivència en parella havia estat "un autèntic desastre".

"Alba volia suspendre casament una setmana abans de l'enllaç perquè la convivència es va fer insuportable. La família de Feliciano López es ficava massa en la relació. No obstant això, ell no ho va permetre i va lluitar perquè es celebrés. no va ser ell qui no volia casar-se com s'ha dit. Aquell dia Feli va plorar i es va emocionar moltíssim. Això no ho fa un home que no vol a una dona " , explicava el periodista de 'Sálvame'.

La família de Feliciano ha negat en tot moment que hagi estat impediment perquè l'amor entre Alba i el tennista fluís, una cosa que el periodista assenyala que sí que va tenir una influència negativa en la relació. Calleja, fins i tot, assegura que hi va haver vagis discussions en el casament. "Alba volia saludar la premsa després de les noces i el seu cunyat no, ja que així baixava el preu de l'exclusiva", concretava.

A més d'aquestes fotografies amb una jove a Miami, Kike Calleja apunta que amistats de Carrillo li van assegurar que havien vist al toledà en companyia d'altres noies a la nit catalana.

De ser certa aquesta versió, la cosa canvia bastant …