Compartir

Ha passat tanta gent per Gran Germà que és impossible recordar-se de tots els concursants, però podem dir que Tatiana Malyshkina no va passar desapercebuda a la casa de Guadalix, així que segur que la recordes.

Aquesta jove perruquera russa va posar la casa cap per avall amb la seva desimboltura i capacitat per deixar anar tot tipus de paraulotes en temps rècord. A més, va protagonitzar un dels edredoning més sonats de la història del concurs costat del seu company Arturo Requejo.

Després de sortir del reality , Tatiana deixo Almeria i se'n va anar a viure a Madrid al costat dels seus companys Artur i Nagore, però després d'uns mesos de convivència la russa abandonava l'habitatge i Nagore la va acusar de deixar un suposat deute de més de 5.000 euros.

Des de llavors es va mantenir desapareguda, fins que fa tres anys va canviar per complet la seva look i va aparèixer morena costat del seu company Àngel, guanyador de GH11. < / p>

Ara, el Confessionari de Kiko ha tret a la llum el parador de la jove. Indagant en les seves xarxes socials, hem pogut comprovar com Tatiana està feliçment casada al costat d'un jove ros amb el qual viu a Rússia .

L'ex gran germana ha canviat el seu cognom i des de la tardor és oficialment Tatiana Presnova.