lunes, 10 agosto 2020 11:25

El cantant Francisco, a Mónica Oltra: "Inculta, escòria, mal nascuda, necessites pollardón"

La victòria del PP a les eleccions ha provocat que els líders polítics de l'oposició no entenguin com els ciutadans segueixin confiança en el partit de Gènova malgrat els casos de corrupció. "Se segueix donant aire a un partit que està ple de presumptes corruptes i que ha saquejat aquesta terra, que ha saquejat les arques públiques i que presumptament s'ha finançat il·legalment amb aquest saqueig", explicava Mònica Oltra, líder de Compromís després del 26-J.

Aquestes crítiques paraules no han agradat gens a Francesc, el mític cantant valencià que simpatitzava amb el Partit Popular i que es va encarregar de < strong> donar la benvinguda a la Comunitat a Ciutadans , que ha utilitzat el seu compte de Facebook per atacar, un cop més, la vicepresidenta de la Generalitat.

Després de qualificar-la al març amb " la vicepresidenta de la merda "i ficar-se amb el seu estilisme, Francisco ha tornat a insultar a Mónica Oltra, cridant-la" inculta, malparida i escòria ". "Catalanista, alemanya, descerebrada, incòmoda de veure, anti espanyola, anti valenciana, anti constitucional … i t'atreveixes a criticar la decisió d'un país, Espanya (…) Tu ets demòcrata? Tu ets escòria . Això que li passada "senyora" és la baixada de la medicació que es fuma i fica, us recomano pollardón i pichicilina. Això sí, si hi ha un valent que tingui estómac ", ha escrit el cantant.

Finalment, Francisco ha qualificat com "fumetes, golfs, okupes, drogates, imbècils i ignorants" als seguidors d'Oltra a la Comunitat Valenciana.

Artículos similares