Quantcast

Imanol Arias reconeix el seu error amb Hisenda i assegura que pagarà fins a "l'últim cèntim"

Imanol Arias ha comparegut a l'Audiència Nacional davant el jutge Ismael Moreno com a conseqüència del suposat frau fiscal a l'Agència Tributària de 2,1 milions d'euros a través de societats instrumentals que portava un "bufet molt conegut i que té molt bona fama".

En la seva declaració, l'actor de 'Cuéntame cómo pasó' ha assenyalat que es va assabentar que havia comès un presumpte frau quan va començar el procediment penal contra el seu bufet. A més, Imanol Arias apunta que acudia al despatx un cop l'any i que sempre demanava que es portessin tots els seus assumptes dins de la legalitat.

Tot i això, l'actor ha reconegut el seu error d'haver defraudat a Hisenda , mostrant la seva intenció d'abonar fins l'últim cèntim amb la major brevetat possible.

Aquesta declaració té lloc després que el dia 15 Ana Duato, companya de repartiment, acudís a l'Audiència Nacional a declarar pel mateix delicte en relació al mateix bufet que s'encarregava de les seves qüestions fiscals.

en relació amb aquest escàndol, Ana Isabel Arias, la germana de l'actor, va passar per l'Audiència Nacional per aclarir aquests supòsits entramats internacionals per facilitar una possible evasió fiscal amb societats instrumentals al Regne Unit i Costa Rica.

Comentarios de Facebook