Compartir

La revista 'Lectures' publica a la seva portada d'aquesta setmana unes sorprenents declaracions de Dolç, la mainadera de Chabelita, que acusa la família Pantoja d'haver patit assetjament sexual a Cantora.

La concursant de 'Supervivientes' ha responsabilitzat directament a Julián Muñoz d'aquest assetjament sexual, algú amb qui ja es va comentar en el passat que hauria tingut un affaire que hauria provocat la seva sortida per la porta del darrere de la finca dels Pantoja.

Al plató del reality de Telecinco, Dolça observava sorpresa la publicació d'aquestes imatges i el titular de 'Lecturas', com si no conegués de l'existència d'aquesta entrevista. "Jo no vaig a dir res, avui (…) És un tema molt dolorós per a mi … Jo vinc d'Hondures, estic descol·locada, desubicada " , assegurava Jorge Javier.

El presentador de 'Supervivientes' es mostrava enfurismat perquè creia que Dolç estava "desorientada per parlar ara, però per fer una entrevista no" . "L'assetjament sexual és una cosa molt seriosa, és un delicte (…) No podeu jugar a Pantoja tothom. No us perdeu l'entrevista a Dolça, que aquí aquesta muda, en la qual explica que ha patit assetjament . Per part de qui? ha tingut l'oportunitat de dir-ho ara i no ho ha volgut dir ", apuntava el català.

Això sí, a la revista 'Lecturas' sí que queda clar a qui responsabilitza d'aquest assetjament sexual … Segurament en les pròximes hores hi hagi notícies en relació a aquesta entrevista i possibles demandes de l'entorn de Julián Muñoz.