Compartir

Demi Lovato ha reiterat en diverses ocasions els seus problemes amb les drogues. A poc a poc, l'estrella Disney s'obre a poc a poc el seu cor per desvetllar aquesta etapa juvenil de la seva vida on confessa que va estar prop de morir. En una entrevista amb la revista 'American Way', la cantant ha reconegut que "ha viscut molt ràpid" i que pensava que em moriria realment jove.

"No pensava que anava a arribar als 21 anys (… ) ' Camp Rock' em va canviar la vida i en aquell moment no podia pensar que el meu convertiria en tot això ", explicava la jove a aquesta publicació.

en aquests anys, Lovato va començar a consumir alcohol, drogues (especialment la cocaïna, a la qual es va enganxar) i medicaments que la van portar a entrar en una clínica de rehabilitació en 2012, on es va adonar que tot el seu calvari havia començat anys abans quan era una nena.

Per què? En l'entrevista, la cantant explica que els problemes alimentaris de la seva mare i la seva àvia la van arrossegar a ella a una situació similar. "Encara que només tenia dos o tres anys, estar al voltant d'algú que pesava només 36 quilos i que tenia un greu trastorn alimentari em va afectar en el futur. És difícil no acabar patint aquest mateix problema ", concretava Lovato.

A poc a poc, la nord-americana va veient la llum al final del túnel, assegurant que no ha canviat de vida per convertir-se en exemple de ningú però que està "feliç" si pot ajudar a algú en aquest camí.