Compartir

L'actriu Uma Thurman s'ha trencat diversos ossos després de caure d'un cavall. La protagonista de pel·lícules com 'Kill Bill' o 'Pulp Fiction' estava practicant equitació a principis d'aquesta setmana quan va patir un aparatós accident.

Pel que sembla, el cavall que estava muntant es va espantar de manera sobtada. El ensurt va fer que l'animal es mogués de manera molt brusca. Això va provocar que Uma Thurman perdés el control sense poder fer res per evitar caure a terra.

Com a conseqüència de la caiguda, l'actriu s'ha trencat diversos ossos. "Uma ha patit un accident eqüestre. Estava practicant durant una sessió a lloms d'un exemplar massa jove i aquest es va espantar. La va tirar a terra i, per tant, té diverses fractures per tot el cos ", ha explicat el representant de l'actriu en Page Six.

La forta caiguda de l'actriu està dificultant molt el seu dia a dia, per la qual cosa fins i tot està sent necessària l'ajuda dels seus fills grans per anar per casa, tot i que fa servir crosses, segons el representant.

Uma Thurman confia en recuperar-se com més aviat millor per poder tornar aviat als rodatges. Si les seves lesions no l'hi impedeixen, l'actriu sona per ser protagonista juntament amb Antonio Banderes de 'Salty'.