martes, 22 septiembre 2020 7:27

El cotxe que va matar Anton Yelchin tenia un defecte en la caixa de canvis

El cotxe que va matar Anton Yelchin tenia un problema a la caixa de canvis. Aquesta va poder ser la causa de l'accident en què va morir l'actor de 27 anys conegut per el seu paper en les pel·lícules de Star Trek.

Segons publica I! Entertainment, al maig d'aquest any es va enviar una notificació a diversos propietaris del Jeep Grand Cherokee, el model de vehicle que posseïa l'intèrpret, en la qual s'advertia d'un problema a la caixa de canvis.

Yelchin va morir tràgicament aquest diumenge quan el seu cotxe va impactar contra ell. Tal com apunta la versió policial, l'estrella cinematogràfica va sortir del vehicle per dirigir-se a la porta de casa seva. Va ser llavors quan el cotxe va retrocedir cap a l'entrada per l'empinada costa i el va deixar premsat contra la porta del .

L'actor va morir per asfíxia traumàtica contundent i els seus amics el van trobar ja mort quan es van dirigir fins a la seva residència a la vall de San Fernando, Los Angeles (Califòrnia).

El cotxe estava en marxa i en punt mort. Segons E! Enterntainment aquest defecte en la caixa de canvis va poder ocasionar problemes per posar el vehicle en posició de punt mort sense que el conductor se n'adonés.