Compartir

Anton Yelchin , l'actor de 27 anys conegut per les seves paper de Chevok a ' Star Trek ' va morir la matinada de diumenge atropellat pel seu propi cotxe < / strong>. Així ho va assegurar el portal de notícies estatunidenc 'TMZ'. Segons aquesta publicació, l'actor va morir atrapat entre el seu cotxe i el mur de casa . Posteriorment, el seu publicista Jennifer Allen ho va confirmar.

Els seus amics van ser els primers a arribar al lloc dels fets, quan van veure que l'actor no acudia a l'assaig que tenia programat per aquest mateix matí. A l'arribar el van trobar sense vida entre el seu cotxe i el mur de la seva casa de Los Angeles, el cotxe estava encara en marxa i es trobava en punt mort.

La policia descarta l'assassinat i segons The Hollywood Reporter, l'atropellament es va produir quan l'actor va sortir del vehicle per obrir el seu domicili i el cotxe, que estava estacionat en punt mort en un fort pendent, va rodar i va provocar el fatal desenllaç.

Yelchin va començar la seva carrera en el món de la interpretació amb papers en programes de televisió i pel·lícules alternatives. A poc a poc va anar guanyant protagonisme en pel·lícules com ' Alpha Dog ' o ' Com bojos '. Finalment, va aconseguir la fama amb el seu paper de Chevok a 'Star Trek'.

L'actor havia rodat 'We do not Belong Here', 'Rememory' i 'Porto' , pel·lícules encara per estrenar.