Compartir

El cas de la mort de Mario Biondo , marit de Raquel Sánchez Silva , torna a estar d'actualitat. I és que, el diari La Vanguardia ha tingut accés a un dossier que recull dos informes signats per dos forenses, en els quals es parla que en la seva mort hauria intervingut una tercera persona.

En un dels informes del dossier apareix una reconstrucció recreada a ordinador de com es va trobar el cadàver de Mario Biondo, i assenyalen que l'única explicació possible per a aquest cas és que fos assassinat.

La família de Biondo , que porta lluitant des de la seva mort per demostrar que no es tracta d'un suïcidi, ha presentat aquest dossier a la fiscalia de Palerm (Itàlia ) a través dels seus advocats. A més, han demanat que el forense Paolo Procacianti sigui suspès. Segons ell, no han evidències que en la mort del càmera de televisió intervinguessin terceres persones.

Els forenses que signen aquests dos informes que assenyalen que Biondo va poder ser assassinat són Maurizio Cusimano i Corrado Cugno. Segons apunten les tesis de tots dos, la posició del cos a la que van trobar a Biondo seria incompatible amb el posicionament voluntari d'una dinàmica suïcida. També assenyalen com una altra de les principals claus que el solc que el càmera tenia al coll no és compatible amb el "agent lesiu individualitzat en la pashmina".