Quantcast

Risto Mejide revela a qui votarà a les eleccions del 26-J

Malgrat que hi ha alguns famosos que presumeixen, igual que en el futbol, ??dels seus colors polítics, la gran majoria d'ells prefereixen que se sàpiga més aviat poc sobre els partits als que voten en les eleccions. Risto Mejide , un vers perduda en això de la televisió, no té cap problema en reconèixer la formació amb la qual comparteix moltes idees i, per tant, la que elegirà el pròxim 26 de juny.

en un dels seus articles publicats a 'el Periódico', el polèmic publicista reconeix que no canviarà la seva idea del passat mes de desembre. "el 26-J el meu vot seguirà sent per al PACMA. perquè me'ls crec, perquè pretenc que siguin més rellevants i perquè ens prometen una cosa que espero que compleixin, no ja pels de la nostra mateixa espècie, sinó per tots aquells que ens pateixen i encara no ens poden botar ", reconeixia Risto.

El presentador d'Antena 3 sembla content amb la tasca que fa el partit animalista a Espanya, una formació que cada vegada aconsegueix més adeptes i que en les últimes eleccions generals va sumar més vots, per exemple , que UPyD.

Risto ha estat sempre un dels màxims defensors de les peticions de PACMA, com, per exemple, la abolició de la Festa del Toro de la Vega. Un amant dels animals que és fidel a les seves idees i que no és seduït pels grans partits: PP, PSOE, Podem i Ciutadans continuen sumant vots però el de Risto, és clar que no …

Comentarios de Facebook