Compartir

La relació entre Alba Carrillo i Feliciano López sempre havia mostrat símptomes de fortalesa, unió i poca debilitat. No obstant això, onze mesos després del seu matrimoni, podrien haver canviat les tornes. 'LOC' d' 'El Mundo' assegura que la parella "està en crisi" perquè la model "desconfia d'ell".

Des de l'entorn del tennista asseguren que la situació és "greu" i que "la separació" entre els dos sembla bastant factible. Tot va començar el passat mes de març quan les revistes del cor van publicar unes imatges de 'Feli' de festa a Miami sense la model, ex de Fonsi Nieto, i acompanyat per una altra jove.

Malgrat que en aquest moment, Alba Carrillo va defensar al tennista, el cap de setmana va tornar a deixar un altre detall més que la relació podria estar passant per un moment realment delicat.

Feliciano disputava la final de Roland Garros en la modalitat de dobles juntament amb el també català Marc López. Un partit que van guanyar i que va suposar un títol més en la llorejada carrera del toledà. El tennista va agrair a família i entrenadors el premi però a l'Alba no hi va haver cap menció. Per què? No se sap, ella no va acudir a París a veure la final perquè, segons ha argumentat, Lucas, el fill que va tenir amb Fonsi Nieto, es va quedar "gomitando".

la model va felicitar a través d'Instagram a 'Feli' i Marc la victòria, cosa que va fer pensar a alguns usuaris si la relació passava per un mal moment. Alba va tancar el compte durant hores i en obrir-la de nou, aquests comentaris s'havien esborrat misteriosament. Casualitat? Potser sí i potser no però sembla que tots dos han perdut el feeling que tenien i que el "marriage works" (el matrimoni funciona) del que tant parlava el tennista ha desaparegut.