Compartir

La coneguda cantant Christina Grimmie , sortida del reality musical nord-americà 'The Voice' , l'equivalent a 'La Veu España', ha mort aquest divendres a Orlando després de rebre el impacte d'una bala durant l'habitual signatura d'autògrafs que la jove realitza en cadascuna de les seves actuacions.

Segons relaten les informacions, Grimmie va ser atacada per un individu que va aparèixer a 'The Plaza Live', una sala de concerts on actuava amb la banda Before You Èxit, amb dues armes, tal com van comprovar més tard els agents policials. Pel que sembla, segons els testimonis presencials, el germà de la cantant, al donar-se compte de la situació, va fer caure l'agressor, que després de disparar a la jove de 22 anys es va suïcidar d'un tret.

Heather Walsh, publicista de Christina Grimmie, comunicava a tots els seus fans la trista notícia: "Podem confirmar que Christina ha mort i se'n va anar a casa amb el Senyor", cosa que minuts més tard confirmava el departament de policia d'Orlando.

Molts experts en el món de la cançó en Estats Units auguraven un gran futur a Grimmie en el sector, molt coneguda a més pels seus vídeos de YouTube, la jove va meravellar el món amb els seus 'covers' i al < strong> jurat de 'The Voice', quedant en una meritòria tercera posició en l'edició de 2014.