martes, 11 agosto 2020 9:11

Una amiga d'Amber Heard revela els episodis més durs de la seva relació amb Johnny Depp

'Per què vaig trucar a la policia?' és el títol de l'article en què Tillet Wright , amiga d'Amber Heard explica per què va decidir posar sobre avís a les autoritats de la situació i en el qual també narra alguns dels episodis més tempestuosos que hauria viscut Heard durant la seva relació amb Johnny Depp.

"Vaig trucar perquè ella mai ho hauria fet" , explica. "Cada vegada que passava alguna cosa el primer en el que ella pensava era protegir-li a ell. Perquè cada vegada que ho feia, tornava amb disculpes i penediment assegurant que no ho tornaria a fer. Ella volia creure que el seu comportament era temporal ", diu Wright.

Segons narra aquesta fotògrafa i escriptora, tot va començar amb un cop de peu durant un viatge en un avió privat. A això li van seguir algunes empentes, i al desembre de l'any passat hauria tingut lloc un dels episodis més violents. " Amber va despertar amb el coixí coberta de sang . Ho sé perquè vaig anar a casa. Vaig veure el coixí amb els meus propis ulls. Vaig veure el llavi trencat i els flocs de cabell a terra. Ella plorava i cridava ".

Tillet Wright explica que en una altra ocasió la seva amiga li va dir que el seu marit li havia donat un cop de cap . " Quan va passar una altra vegada, quan estava al telèfon amb tots dos i li vaig escoltar dir '¿I si et tir del pèl?' i ella demanant-me ajuda, em vaig qüestionar com moltes altres vegades si hauria de trencar el codi de silenci que envolta les celebritats i contactar amb la policia ".

Explica que va ser en aquest moment quan va decidir aixecar el telèfon i denunciar els suposats maltractaments que estava patint Amber Heard a mans de l'actor. Va pensar que amb el seu silenci l'únic que estava fent era protegir "l'abusador" . "No podia seguir formant part d'allò".

Artículos similares