sábado, 8 agosto 2020 14:38

Bobby Brown assegura haver mantingut relacions sexuals amb un fantasma

Bobby Brown, exmarit de Whitney Houston , ha revolucionat les xarxes socials en confessar en una entrevista amb la cadena nord-americana ABC que ha mantingut relacions sexuals amb un fantasma que habitava a la casa que va adquirir a Geòrgia fa anys.

"Vaig comprar aquesta mansió, un lloc realment esgarrifós. Em vaig despertar i, sí, un fantasma. Estava sent cavalcat per una fantasma (…) Això sí, no vaig arribar a acabar del tot ", reconeixia el cantant de hip-hop. Segons ha explicat Brown, aquesta estranya situació només ha passat una vegada a la vida i "no crec que es torni a repetir".

En aquesta entrevista, l'exmarit de la cantant ha reconegut que va arribar a enganxar-la en alguna ocasió quan ella es trobava sota l'efecte de les drogues. No obstant això, ell ha rebutjat que sigui un "maltractador". "Mai he estat un home violent amb les dones tot això és mentida (…) Els últims anys que vam passar junts van ser terribles. És cert que mai hi va haver un moment de normalitat en la nostra relació però decidíem seguir junts ", concretava.

A les memòries que ha publicat recentment Bobby Brown, anomenades 'Every Little Step, l'intèrpret ha assegurat que els problemes de drogues i alcohol van acabar amb el seu matrimoni, arrossegant a Bobbi Kristina fins a la mort. "Whitney solia tancar-se en una habitació durant hores per consumir tot tipus de substàncies mentre Bobbi , que era un nadó, estava en el quart del costat mentre li donava de menjar la mainadera" , sentenciava.

Artículos similares