martes, 29 septiembre 2020 9:09

Casillas explica com porta Martín l'arribada de Lucas

Acaba d'esdevenir pare per segona vegada i tot i així no deixa els seus compromisos amb la selecció espanyola de costat. Iker Casillas ha explicat al programa de ràdio El Partit de les 12 de COPE com porta el petit Martín l'arribada del seu germanet Lucas .

"Encara és petit però a poc a poc suposo s'anirà fent a la idea i ho anirà gaudint amb el temps ", explica el porter del Porto de la Selecció espanyola.

A més, Iker ha aclarit que el nom del nadó és "Lluc amb s" , ja que és conscient que Luca està molt de moda i altres futbolistes ja l'hi han posat als seus fills.

Pel que sembla, Martín estaria fent-se a la idea encara que té un germà i que haurà de compartir a la mare i al pare. El que està clar és que aviat descobrirà que té un nou company de jocs amb què gaudir.

Sobre el futur de la seva família, Iker Casillas ha volgut deixar clar que té contracte amb el Porto fins 2018, per la qual cosa els rumors que apuntaven a una mudança a Estats Units per jugar a la Major League Soccer tindrà d'esperar.

També ha reconegut que "sense cap dubte" ara és molt més feliç que quan va jugar el Mundial del Brasil.