viernes, 25 septiembre 2020 16:23

El retrobament de Rosa, Bustamante i Javián d' 'Operación Triunfo 1'

Qui els havia de dir als triunfitos de la primera edició de 'Operación Triunfo' que 15 anys després anaven a estar acaparant tantíssims titulars?

Es va començar a parlar d'ells fa unes setmanes per la polèmica de les dues absències en el grup de Whatsapp amb el qual els concursants segueixen mantenint el contacte, i després es va conèixer la notícia que aquest any, coincidint amb el 15 aniversari de l'estrena , s'anava a produir un retrobament esperat per molts des de fa temps. En principi, els ex triunfitos gravaran tres documentals que s'emetrien a TVE.

Per a aquest anhelat moment sembla que encara cal un temps i hi ha moltes coses per confirmar. No obstant això, en les últimes hores tres dels concursants de la primera edició s'han avançat a aquest retrobament.

Es tracta d ' Rosa, Javián i David Bustamante. Aquest últim ha compartit una simpàtica foto del moment en el seu perfil d'Instagram. "Retrobaments que omplen l'ànima !!! #Sevilla #AmorDeLosTres #Besos" , va escriure al costat de la imatge.