martes, 29 septiembre 2020 10:57

Guillermo Martín i Lídia Reyes, de 'OT4', es casen aquest estiu

Els triunfitos se'n van de casament aquest estiu. Lidia Reyes i Guillermo Martín, concursants d' 'Operación Triunfo 4', es casen aquest mes de juny a Còrdova. Jesús de Manuel, un dels més estimats d'aquesta edició, ha confirmat la notícia en una entrevista a Radioset, l'emissora del grup Mediaset.

Com passar en el cas de Bisbal i de Chenoa, Guillem i Lidia van connectar a la perfecció dins de l'Acadèmia d'OT a Telecinco, ja que la quarta edició va ser la primera a aquesta cadena després que fracassés el projecte amb Carlos Lozano a Televisió Espanyola.

Des de la seva sortida d'Operación Triunfo ', el valencià i la cordovesa han tingut sort dispar en el món de la cançó. Mentre que Guillem ha tingut èxit en televisió amb programes com 'Mira quién baila!' (TVE), 'El destape' (Antena 3) o 'Supervivientes' (Telecinco), la seva futura dona ha estat recorrent Espanya sobre de l'escenari.

Fora de l'escenari, Guillermo Martín i Lídia Reis han compartit diversos projectes , una cosa que reflecteix que la sintonia entre ells és màxima i per això han decidit donar el 'sí vull' envoltat dels seus millors.

No sabem si els haurà fet molta gràcia la filtració de Jesús de Manuel i si estarà en el casament però segurament acudiran alguns dels companys de la quarta edició d'Operación Triunfo.