lunes, 21 septiembre 2020 15:04

Kiko Rivera i Irene Rosales es casen a l'octubre amb Pantoja de padrina

Kiko Rivera i Irene Rosales ja tenen data per al seu enllaç matrimonial. La parella ho ha anunciat en exclusiva a la revista Hola! . La data escollida és el proper 7 oct , Isabel Pantoja serà la padrina a la celebració i el seu fill Francisco portarà els anells, tal com va confirmar el mateix en la publicació.

la cerimònia serà pel civil a Sanlúcar la Major (Sevilla) i " hi haurà uns 350 convidats i alguna sorpresa", revela Rivera. Sobre el lloc del casament, Kiko explica que "Irene sempre va saber que, si algun dia es casava, seria allà. Ara el seu somni s'ha fet realitat" .

< p> El Dj confirma l'assistència dels seus germans Francesc i Gaietà , i compte que aquesta "serà la primera vegada en molt de temps que es trobin els meus germans i la meva mare. També des del cel estarà pare, al qual trobarem molt a faltar i estarà molt content de veure'ns tots units aquest dia ".

La presència de Pantoja en l'acte civil podria acabar amb una actuació de la cantant. "Seria un somni que això passés, però és una cosa que als grans artistes no se'ls pot demanar, els ha de sortir. Això si, ho farem tot per que surti" , assegura Rivera, que ha reconegut que la seva parella no vol que punxi el dia del seu casament, però no li va a fer cas: "el faré. Vull veure a la meva gent gaudint amb el que faig" .