Compartir

Pablo López va visitar dissabte passat al plató de 'Aixeca't', programa de Telecinco presentat per Jesús Vázquez. Allà, el cantant malagueny, va presentar el seu últim single, 'Ho saben els meus sabates', amb el qual espera aconseguir el mateix èxit que amb els seus treballs anteriors.

Una cançó que va agradar molt en el públic i que va provocar que Jesús Vázquez es recordés de Risto Mejide , que va assegurar a Operación Triunfo, allà per l'any 2008, que Pau López < strong> no anava ser més que "un pianista de creuers".

"Ho vaig a dir, cony. Jo des de la primera vegada que el vaig veure cantant a OT sabia que era un grandíssim artista. Ell es va haver d'empassar molts gripaus en aquell programa i jo me n'alegro que al final el temps posi a cadascú al seu lloc ", explicava en directe el presentador.

Pau López no va voler donar més importància a les paraules del presentador gallec, a qui va agrair els elogis. Les diferències entre el cantant i el publicista van quedar resoltes durant la visita del malagueny a 'Al racó del pensar' , on l'un i l'altre van ser molt clars amb el que va passar a 'OT'.

Allà, Pablo López va haver de aguantar gala després de gala la persecució d'un Risto que tenia per costum la crítica fàcil i desmesurada amb tots i cada un dels 'triunfitos'.