Compartir

Un reclús ha assegurat ser fill de Prince i ha reclamat la seva part de l'herència . Es tracta de Carlin Q. Williams, nascut a Kansas (Estats Units) fa 39 anys, i que es dedica al món del rap, encara que sense molt èxit, sota el nom de 77princedracula.

Dilluns passat, Williams va presentar una declaració jurada d'hereu i va sol·licitar una prova d'ADN per provar que és fill del cantant, recentment mort. Aquesta reclamació va arribar tan sols quatre dies després que el jutge autoritzés als administradors del patrimoni de Prince a realitzar anàlisis d'ADN amb la sang que li va extreure el forense.

Carlin Q. Williams compta amb un ampli historial delictiu a l'esquena. Ha estat detingut en diverses ocasions per maltractament a les seves parelles i per saltar-se una ordre d'allunyament, i també ha estat arrestat per possessió de crack i cocaïna, i per resistència a l'autoritat. Actualment està complint una condemna de vuit anys a la presó a Colorado (Estats Units) pel robatori d'un vehicle i per possessió il·legal d'un revòlver.

De demostrar-se que Williams és fill de Prince com assegura, es col·locaria en primera posició en el repartiment de l'herència, que podria anar dels 300 als 700 milions d'euros.