Compartir

A hores d'ara, Lara Álvarez està acostumada que els mitjans de comunicació es facin ressò de la seva vida sentimental, ja que a més de ser famosa ha sortit amb rostres tan coneguts com Sergio Ramos, Ángel Martín o Fernando Alonso. En aquest sentit, mai s'ha queixat que la premsa publiqués coses sobre les seves relacions, i fins i tot en ocasions no ha tingut inconvenient a parlar de les seves parelles. No obstant això, la paciència de la presentadora sembla que té un límit i ha acabat esclatant en les xarxes socials.

En les últimes hores s'ha publicat que la productora de 'Supervivientes' li havia proposat Román Mosteiro , el seu nou nuvi, viatjar fins a Hondures per donar-li una sorpresa a Álvarez pel seu aniversari, però que ell hauria rebutjat la proposta.

I és que, com hem dit la presentadora mai ha posat massa pegues quan s'ha parlat de la seva vida privada, però el que no li ha agradat gens en aquesta ocasió és que s'hagi barrejat la seva vida sentimental amb el treball. "No m'importa si es mal interpreten les meves paraules o s'especula sobre relacions que mai han estat confirmades … Però el treball és sagrat" , ha escrit l'enviada de ' Supervivientes 'a Hondures a Twitter.

Però això no és l'únic que ha dit al respecte … Així ha esclatat l'asturiana al Twitter :

No m'importa si es mal interpreten les meves paraules o s'especula sobre relacions que mai han estat confirmades … Però el treball és sagrat .

& mdash; Lara Álvarez (@laralvarezg) 10 maig 2016