Compartir

Han, concursant de 'Gran Hermano 16' , està travessant un dur moment personal. I és que, al seu recent separació d'Aritz, cal sumar-li el gran ensurt que es va dur conduint.

I és que, tot i que tot va quedar en això, un simple ensurt, la cosa podia haver estat molt pitjor … " Gairebé em moro conduint i això d'experimentar que la meva puta vida ha passat davant els meus ulls no ha molat. #QueSusto #CasiMeMuero ", va escriure l'ex concursant del reality més popular de Telecinco aquest 10 de maig.

Encara que de moment han no ha donat més detalls sobre la seva accident ni ha revelat quina ha estat la gravetat ni si ha patit lesions importants, de les seves paraules es dedueix que l'incident podria haver estat molt més gran del que va ser.

Hi haurà estat Aritz amb ell en aquests durs moments? I és que, tot i que a principis d'aquest mes va sortir a la llum la seva suposada ruptura, el basc va aclarir que no es tractava d'una ruptura. "No hem trencat, ens estem donant un temps. Ha arribat un moment que necessitem aire i temps, perquè portem set mesos enganxats ", va explicar l'ex concursant de 'GH 16'.