Compartir

Emma Watson és la -Darrera famosa el nom ha sortit a la llum en el polèmic cas dels 'Panama Papers', que fa més d'un mes va commocionar el món sencer després de filtrar els noms de desenes de celebritats que < strong> amagaven els seus recursos econòmics per evadir impostos.

Ara, un mitjà internacional ha publicat que l'actriu anglesa també apareix a la llista dels implicats, tot i que la seva representant ha negat que ella obtingui alguna beneficis de de la societat offshore Falling Leaves Ltd, radicada a les Illes Verges Britàniques. "Emma no rep cap avantatge econòmic o d'impostos per aquesta empresa offshore, només es va fer parell preservar la seva privacitat" , va expressar el seu agent, segons The Telegraph.

lA sEVA relacions públiques ha afegit que l'actriu de la saga de Harry Potter va prendre aquesta decisió ja que havia tingut problemes amb empreses angleses que violaven la seva seguretat al difondre les seves dades personals . Això es deu al fet que les companyies a Anglaterra estan obligades a publicar els detalls dels seus accionistes, pel que això no li garantia a Emma l'anonimat que ella necessitava, va aclarir el portaveu.

D'acord amb The Hollywood Reporter, el 2014 Emma tenia una fortuna valorada en més de 51 milions de dòlars, el que la converteix en una les 'celebrities' més riques d'Anglaterra.