domingo, 9 agosto 2020 17:13

'50 Cent 'humilia i insulta a un jove autista

' 50 Cent ' no es caracteritza precisament per passar desapercebut a la vida. El raper ha incendiat a tots els seus fans pel seu últim vídeo penjat a les xarxes, en el qual grava la humiliació a la qual sotmet a un jove autista . Tot va passar a l'aeroport de Cincinnati, quan va començar a assetjar a un noi que treballava en els serveis de neteja.

"Com et dius? Mireu, què merda s'haurà ficat abans de venir a treballar? Està col·locat com un fill de puta. Aquesta nova generació està fotudament boja" , li diu mentre grava i es mofa del noi que, en realitat, és autista .

Amb tot tipus de desqualificacions, a cap dels seus seguidors li ha caigut bé el vídeo i ' 50 Cent ' ha procedit a esborrar-lo. Per la seva banda, els pares del noi han explicat a diversos mitjans nord-americans que el jove pateix d'autisme, Asperger i problemes auditius. També han deixat clar que mai han fumat ni begut.

Les xarxes fins i tot s'han mobilitzat perquè el cantant demani disculpes públicament o per demanar-ho. D'altra banda, també han obert una pàgina web per donar diners al noi.

Artículos similares