Compartir

La mort de Prince segueix ple d'incògnites una setmana després que aparegués mort a casa. Tot i que la versió oficial apuntava que la causa seria una grip mal curada , sembla que l'argument no acaba de convèncer gairebé ningú.

Els investigadors han trobat medicaments i opiacis en el cos del cantant durant la seva autòpsia, pastilles que necessiten una recepta que, pel que sembla, ell no tenia. La CNN ha explicat que no se sap encara la relació que podrien haver tingut amb la seva mort, encara que tot sembla apuntar al fet que van ser un factor clau.

Les autoritats han demanat una ordre per registrar l'habitatge de Prince a la recerca de drogues que puguin determinar i confirmar la seva principal hipòtesi. La policia, a més, ha assegurat que no s'han trobat signes de violència o cops en l'artista, tot i que encara falten setmanes perquè es conegui la causa real de la mort de l'artista.

La gran herència de Prince passarà a mans de la seva germana i els seus vuit germanastres, ja que el cantant no va deixar escrit testament.