Quantcast

Blanca Suárez nega el Photoshop del seu cos: "Hi ha, però no en els llocs que diuen"

El Photoshop de Blanca Suárez ha portat molta cua als mitjans de comunicació. Resulta que en la seva última campanya de publicitat ha cridat l'atenció la sorprenent desaparició de les seves corbes, tripa, cames i braços en una imatge en comparació amb el vídeo amb el qual promociona els biquinis de la marca Women'secret.

En la comparació es veu clarament com a l'actriu li han desaparegut totes les corbes que té, però ella ho ha intentat negar amb molt d'humor en el seu compte d'Instagram, en què ha penjat una foto en roba interior saltant damunt del seu llit per mostrar el seu cos. "Sí, res més aixecar-me també em photoshopearon. Va, camina ja, si us plau" , ha escrit.

No obstant això, assegura que " aquí ningú nega que l'hagi però no en els llocs on s'afirma que n'hi ha ", pel que està admetent que hi ha retocs a la imatge promocional que no s'han fet al vídeo. No sabem si es refereix a la mar que hi ha de fons o al seu cara maquillada, però el que està clar és que la resta del món veu una altra cosa.

Tot i tota la bellesa natural que malbarata Suárez , catalogada com una de les dones més atractives d'Espanya, ella no se sent còmoda amb el seu cos, de manera que podria ser una de les explicacions al suposat Photoshop .

Comentarios de Facebook