Compartir

Sandra Barneda somriu professional i personalment parlant. Després de l'èxit de 'Gran Hermano VIP', on ha estat copresentando al costat de Jordi González, la periodista catalana gaudeix del temps lliure que no ha tingut en els últims mesos i ho fa amb una persona amb la qual ha coincidit, precisament, en el plató del reality: Nagore Robles.

Daniel Carande ha assegurat a 'És el matí de Federico' que Barneda "menja, sopar i es diverteix" amb una ex concursant de Gran Germà i que al seu torn ha estat ex de Sofia Crist, la filla de Bárbara Rey. Nagore va patir molt en aquesta relació i la seva vida sentimental va tenir abans i un després d'aquest moment però sembla que la presentadora s'ha convertit en un important suport amb què somriure de nou.

Encara que no està ni de bon tros confirmada la seva relació , moltes veus han rumorejat que són més que amigues i que podrien donar-se una oportunitat en el futur més proper. Sandra Barneda assegurava recentment que "repoblaría el món amb una dona, l'oncle més maco i fèrtil que hi ha a la terra".

Nagore Robles, una jove amb molta personalitat i una de les més polèmiques de la seva edició de 'Gran Hermano, no ha estat l'única dona amb la qual s'ha relacionat a Sandra Barneda en els últims mesos. Irene Visedo, actriu de 'Cuéntame', també va estar en aquesta llista de suposats amors d'un dels pesos pesats dins de Mediaset. De moment, tot són rumors …