Quantcast

Mar Flores i Javier Merino portaven un temps en crisi, segons 'Love'

La separació de Mar Flores i Javier Merino anunciada fa unes setmanes enxampava per sorpresa a més d'uns. Dels motius de la seva ruptura s'ha parlat molt encara que res amb certesa: que si hi havia terceres persones, que si els problemes econòmics de l'empresari havien aclaparat a la model, que si fortes discussions. No es coneix res al 100%.

En el que sí que es pot aprofundir és sobre la relació que portaven Mar Flores i Javier Marí. Això és el que ha fet la revista 'Love', que ha publicat diverses imatges de la Miss Espanya abandonant les vacances familiars que van gaudir junts el passat estiu a Eivissa i viatjant fins a l'illa veïna de Formentera per passar el temps amb amics i confidents i deixar tirats als seus fills ia la seva parella.

pel que sembla, en aquest cas una discussió forta provocar que Mar Flores prengués aquesta decisió i optés per allunyar per no perjudicar la relació. Molts van entendre això, segons 'Love', com el punt clau en el qual es veia que alguna cosa no anava bé entre ells dos, per a sorpresa dels seus familiars. La calma que buscava la model no va arribar en cap moment i tots dos van acabar signant la crònica de la mort anunciada: el divorci.

Una notícia que malgrat el que va explicar Javier Merino recentment no semblava ser notícia entre les persones més properes a ell ia la model. Al plató de 'Supervivientes', Diego Matamoros, nebot de Mar, va afirmar que en el si de la notícia ja estava assumit i que no entenia tant enrenou per aquesta separació. Veurem com acaba evolucionant aquest drama amorós.

Comentarios de Facebook