jueves, 24 septiembre 2020 10:41

La peculiar foto que Prince tenia en el seu passaport

La mort de Prince ha deixat sense alè als milers i milers de fans que el cantant de Minnesota té repartits per tot el món. Als seus 57 anys, el rei dels escenaris mostrava una imatge acurada i juvenil de la qual presumia habitualment en les xarxes socials.

Els seus seguidors han fet viral a les xarxes socials una imatge que el mateix Prince va pujar al seu compte el passat mes de febrer. "Prince Roger Nelson: Passport Picture 2/11/16", escrivia al costat d'aquesta imatge el cantant.

Sí, es tracta de la última foto del passaport de Prince , actualitzat per darrera vegada al començament d'any. Com es pot apreciar no és la típica foto de DNI o de passaport de la qual tots ens avergonyim i que no volem que vegi absolutament ningú.

No obstant això, la de Prince és immaculada i apareix amb aspecte seriós, un pèl afro ben fixat, mirada profunda i els ulls perfectament delineats i els llavis rosats.

El cantant de 'Purple Rain' va renovar el seu passaport per a la gira 'Piano & A Microphone', en la qual va visitar Austràlia i Nova Zelanda fa unes setmanes.