Quantcast

Reina i princesa de Noruega, escombriaires per un dia

No obstant imatges poc habituals que treuen a alguns personatges al carrer i els acosten al comú dels ciutadans. I és que hem de reconèixer que no és el més habitual veure a membres de la reialesa convertint-se en abocadors i ajudant els voluntaris en tasques de neteja i conscienciació social. A Espanya, alguna acció en suport d'ONG ens han deixat estampes mundanes de la nostra Família Reial . A Noruega, una de les imatges del dia ha estat la de la reina Sònia i la princesa Mette-Marit, ajudant a recollir les escombraries dels carrers de la ciutat de Sandefjord, com publica Hola.com.

I com tothom ha d'adoptar algunes mesures de seguretat, segons marca la normativa, tant la reina com la princesa s'han complert els mateixos preceptes que tothom i totes dues han hagut de vestir-se amb el tradicional armilla reflectant . A, ser preguntades sobre l treball social que han provat a fer, l'esposa del rei Harald ha assegurat, segons recull la premsa del país, que "el pitjor són les burilles dels cigars".

"cal un canvi d'actitud perquè no podem contaminar la natura amb escombraries ", va explicar la sobirana noruega que va destacar la necessitat d'utilitzar els contenidors. Per la resta, sogra i nora anaven vestit amb roba esportiva i desenfadades.

Comentarios de Facebook