Compartir

L'humorista, actor i presentador espanyol, Dani Martínez, podria tenir una nova relació, uns mesos després de deixar-ho amb Blanca Suárez. Ha estat protagonista en algunes portades després de ser "enxampat" amb una morena que crida l'atenció per la seva gran semblança a Cristina Pedroche , que també va tenir una relació amb ell durant dos anys.

< p> En les imatges que s'han publicat, es pot veure els dos passejant pels carrers de la localitat madrilenya d'Alcobendas. No s'ha captat cap petó que confirmi la relació entre tots dos, però sí que es notava una gran atracció i certes mostres d'afecte entre ells. També se'ls va veure sopant en un restaurant tailandès, i les imatges deixaven en evidència que hi havia una gran amistat entre tots dos, i que encara pot anar a més.

Dani Martínez no s'ha pronunciat sobre de si la jove és la seva nova parella o no, però les imatges parlen per si soles, i fan pensar que hi ha alguna cosa.

En tot cas, l'humorista espanyol torna a ser vist a soles amb una noia, cosa que no es veia des de l'estiu de 2015, en el qual va mantenir una relació de dos mesos amb Blanca Suárez.