Compartir

La revista 'Diez Minutos' ha sorprès amb la publicació en portada de diverses imatges en què apareix Dolç Delapiedra, la mainadera de Chabelita, passejant per la platja en bikini . En elles es pot apreciar com la propera concursant de 'Supervivientes' llueix un autèntic bon cos, una cosa que fa pensar que ha treballat el seu cos últimament per preparar el reality a Hondures. Pots veure la imatge aquí.

El periodista Daniel Carande ha assegurat al programa de Federico Jiménez Losantos que es tracta clarament d ' "un robat" del qual ella no és conscient. Es desconeix, això sí, com és el lloc d'Espanya en el qual s'han captat aquestes fotografies.

En Cantora, la participació de la mainadera a 'Supervivientes' ha causat una gran sorpresa, una cosa que ha reiterat Anabel Pantoja després de ser preguntada per la notícia. "No sé res. M'han comentat rumors, però jo fins que no m'ho digui ella, no ho sé (…) Em sorprèn, però bé, jo li desitjo el millor".

Pel que sembla , segons va explicar Gemma López a 'Sálvame', els problemes econòmics de Dolç poden ser els que facin que la seva presència en el reality de supervivència sigui necessària.