Quantcast

Chris Hemsworth va estar a punt de morir en l'enregistrament de 'Planeta Calleja'

Tot el que acompanya Jesús Calleja en les seves aventures assegura endur-se una experiència increïble, però també ho passen realment malament. L'últim a reconèixer-ha estat Chris Hemsworth , que ha confessat que va estar a punt de morir durant l'enregistrament de 'Planeta Calleja'.

L'actor que dóna vida a Thor va acompanyar a la seva dona Elsa Pataky al programa que va protagonitzar amb l'aventurer lleonès. A jutjar per les imatges que tant Hemsworth com Pataky van compartir a les xarxes socials, van gaudir molt a l'Himàlaia. No obstant això, el que no se sabia fins ara és que l'actor va estar a punt de perdre la vida.

Chris Hemsworth ha passat pel programa de Jimmy Kimmel i, entre altres coses, va parlar de la seva aventura a l'Himàlaia . Pel que sembla, l'actor va estar a la vora de la mort pel mal d'alçada.

"Vam començar a 2000 metres, després a 3000, i aquí vaig començar a perdre el cap ", va explicar l'australià . "Era completament irracional, extremadament sensible a les coses més tontes. Va ser Elsa la qual es va adonar que alguna cosa anava malament " , ha assegurat.

Malgrat tot, sembla que ell li va treure importància i va dir que es trobava bé. "La meva respiració anava a pitjor, com Darth Vader barrejat amb l'Ànec Lucas. Ella em va ignorar, va córrer i li va dir als guàrdies que em baixessin de la muntanya ".

"Em va faltar oxigen en els pulmons, l'endemà podia haver estat en el cervell, i llavors, bona nit" , va assegurar Hemsworth.

Comentarios de Facebook