Compartir

Sota el titular "Taylor Swift com mai abans l'has vist" , la revista de la portada Vogue USA ha estat l'aparador triat per la cantant per presentar la seva nova imatge al món, però pel que sembla el tret li ha sortit per la culata.

la diva del pop apareix irreconeixible en la fotografia i molts es pregunten ja si és una nova víctima del retoc fotogràfic. El que pretenia ser un punt ia part estilístic en la carrera de l'artista a fi dels seus 10 anys de trajectòria musical, s'ha convertit en motiu de burles a Internet i un meme de Swift ha corregut com la pólvora per les xarxes socials: l a comparen amb el personatge de Hansel que interpreta Owen Wilson en la pel·lícula Zoolander .

la cantant nord-americana, de 26 anys, ha volgut defensar del seu compte de instagram on ha deixat clar que és la portada que més li agrada de totes les que ha protagonitzat mai. La jove apareix en ella amb models en tons metal·litzats, plomes i botins amb talons impossibles a càrrec de les firmes internacionals com Yves Saint Laurent, Vetements, Michael Kors, Marc Jacobs o Marchesa. En les imatges es pot apreciar que de l'adolescent que va ser en els seus primers triomfs Taylor Swift ja no queda res.

"És la primera vegada en 10 anys que no sé el que faré. Amb totes les coses increïbles que em van passar l'any passat … He decidit que era hora de viure la vida sense la pressió que m'imposo a mi mateixa per crear ", ha dit la nord-americà.