jueves, 13 agosto 2020 8:36

Makoke li ha estat infidel a Kiko Matamoros, segons una neboda del col·laborador de 'Sálvame'

Abans que se sàpiga si la Laura es converteix o no en la guanyadora de 'GH VIP', la família Matamoros ha viscut una autèntica tempesta en les últimes hores després que Maria, la filla de Vedat , hagi realitzat unes incendiàries declaracions a la revista 'Lecturas' en què acusa Makoke d'haver-li estat infidel al seu oncle.

Segons relata la neboda de Kiko Matamoros, el col·laborador de 'Sálvame' va viure un autèntic calvari a l'estiu de l'any 2009 . "Va ser una etapa moguda. Un dia vaig veure al meu oncle Kiko per televisió molt demacrat, amb deu quilos menys, dient que estava en crisi amb Makoke i negant que ella estigués ja amb un altre. Jo hi era i ja m'havien comentat, com a molta gent, que ella estava amb un amic 'especial' aquests dies ", aclareix Maria.

Preguntada per si té constància que realment succeís el que compta, la filla de Coto Matamoros assenyala que va veure la infidelitat amb els seus propis ulls. " Vaig veure Makoke ser-li infidel a Kiko. Es besava amb un noi anomenat Raúl. va ser un diumenge a Pachá. Jo el coneixia de vista ", concretava la jove.

Aquesta situació, tal com comenta en 'Lectures ', va suposar un greu problema per Kiko, qui "va plorar molt" i va estar fet pols molt de temps. En la família Matamoros van tenir por que cometés una bogeria. " Hauria estat enmig de la muntanya amb una pistola. Per això vaig decidir no explicar res", concloïa Maria.

Pel que sembla, Raúl, l'home amb el qual es va besar Makoke, ha rebut amenaces per guardar silenci i no explicar res de la seva efímer idil·li amorós.

Artículos similares