Compartir

La traumàtica mort de Paul Walker al novembre de 2013 va suposar un abans i un després en la relació que tenia l'actor amb el món de l'automòbil. Per respecte a la seva figura ia la seva família, els mitjans de comunicació van decidir guardar silenci en aquest sentit i evitar la publicació de certs continguts en els quals apareixia l'intèrpret al volant.

'GTChannel' ha publicat en les últimes hores un vídeo de l'any 2012 en el qual Paul Walker apareix al volant d'un Nissan , marca amb la qual tenia signada un acord publicitari, gaudint de la velocitat i dels 600 cavalls que té el cotxe que condueix en aquest moment.

Nissan assegura que ha trobat el document ara després de fer una mudança i que únicament pretenen que sigui un homenatge a l'actor. Dels ingressos aconseguits amb el vídeo pujat a YouTube, GTChannel destinarà la gran majoria a la Fundació Paul Walker.

"Música per les meves orelles". Aquestes és una de les frases que millor resumeix l'amor de Paul Walker per l'automobilisme, el qual, casualitats fatals, va acabar amb la seva vida.