Compartir

Sara Carbonero ha passat un mal tràngol increïble mentre feia una passejada amb el seu cotxe. La periodista estava a la localitat portuguesa de Bercelo, a 40 quilòmetres de Porto , i va decidir endinsar-se en un dels seus boscos, atreta per les seves idíl·lics paisatges.

Carbonero tenia la intenció de gaudir de la natura i l'aire pur, però el que anava a ser una tarda perfecta i relaxant, va acabar convertint-se en una desagradable experiència . I és que, quan es disposava a tornar a casa, el cotxe no ho va posar gens fàcil.

El cotxe de la periodista es va quedar atrapat en el fang , i era incapaç d'arrencar, segons ha relatat ella mateixa al seu bloc, 'Quan ningú em veu'. "Ara em riu, però en el moment vaig passar por . Resulta que havia plogut molt els dies anteriors i en anar a donar la volta en una mena de prat, la part dreta del cotxe es va quedar literalment enfonsada en el fang. vaig tractar d'accelerar per sortir d'allà però l'únic que vaig aconseguir va ser enfonsar més i més ".

Al principi, Sara Carbonero sembla que es va prendre aquest incident amb humor, però després el va acabar passant bastant malament.

"La meva primera reacció va ser riure però a veure com anava fent de nit i que era incapaç de treure el cotxe d'allà es em van anar passant les ganes de broma. Al final va haver de venir una grua a ajudar-me ", ha relatat.