lunes, 21 septiembre 2020 15:39

Imanol Arias diu que el seu compte 'offshore' de Panamà era "una fórmula d'estalvi"

Imanol Arias ha reconegut aquest dilluns que tenia un dipòsit 'offshore' a l'illa de Niue , al Pacífic Sud, tot i que assegura que va sorgir com una fórmula d'estalvi, que no era il·legal i que corresponia a "diners tributat".

"Fa 18 anys vaig voler estalviar uns diners i em van oferir una fórmula", ha explicat en declaracions a la premsa en els Premis Sant Jordi RNE de Cinematografia, qui li ha condecorat amb un guardó per la seva brillant trajectòria professional.

Imanol Arias ha apuntat que va portar aquests diners en el passat i que va veure que al seu moment que no era necessari. "El vestit i des de llavors en els tres canvis de legislació d'Hisenda jo no he hagut de acollir-me a cap amnistia fiscal perquè no estava amb diners fora, sempre he tributat normal" , reconeix l'actor.

Preguntat per si se sentia utilitzat per la investigació d'aquestes filtracions, l'actor, encarregat de donar vida a 'Cuéntame' al mític Antonio Alcántara, ha assegurat que l i han posat perquè li "coneix molt la gent i li volen molt ". " Això és una forma de donar exemple ", concreta l'actor.

En els documents filtrats, l'actor lleonès apareix amb un compte al Pacífic Sud entre 1998 i 2000 constituïda per la societat Trekel Trading Limited, gràcies a les gestions del despacjho del popular Mossack Fonseca.