Compartir

Alberto Garzón , està considerat com un dels homes més guapos del panorama polític espanyol , i és normal que aixequi passions allà on. Però amb aquesta última imatge que ha publicat en xarxes socials, ha causat encara més furor.

El líder d' Esquerra Unida s'ha deixat fotografiar en una cambra de bany pel fotògraf d'el País Uly Martin i ha deixat veure un dels seus secrets més ben guardats.

Garzón apareix aixecant-se la samarreta i el jersei i mostra en el seu costat dret un tatuatge de la constel·lació de Perseu .

"El fotògraf de El País Uly Martin m'ha fet aquesta foto per la seva sèrie obtinguda en les cambres de bany. I ha descobert el meu tatuatge de la constel·lació de Perseu ! ;-), #ulynario @ ulymartin1 ", escrivia el líder polític al costat de la instantània.

Ràpidament, els seus seguidors en xarxes socials s'han mostrat sorpresos per aquest descobriment i li demanaven a Alberto que es tragués la samarreta, que volien veure més, entre altres coses.

Desconeixem si l'economista compta amb més tatuatges a la resta del seu cos, però sens dubte aquest ha sorprès simpatitzants i detractors.