Quantcast

Alice Campello, la model italiana que ha conquistat a Morata

La gran temporada de Álvaro Morata a la Juventus de Torí no està passant desapercebuda al Reial Madrid. Els mitjans esportius, tant d'Espanya com d'Itàlia, parlen obertament de la intenció del club blanc de repescar per 30 milions d'euros al davanter. Això sí, no serà fàcil.

No ho serà perquè Morata està molt còmode a Itàlia, on, a més, sembla haver trobat al seu 'mitja taronja'. En els últims mesos, el davanter espanyol presumeix a les xarxes socials de la seva nova parella, una atractiva jove rossa amb la qual ha començat una història d'amor fa poc temps.

Es tracta d ' Alice Campello, una model italiana de 21 anys natural de Milà. Segons la premsa italiana, la jove és filla de Andrea, un conegut empresari al país amb una multitud de concessionaris de cotxes en el seu haver. A més del seu treball en les passarel·les, Alice ho compagina amb els seus estudis universitaris.

El futbolista, de 23 anys, espera que amb Alice la relació sigui molt més estable. En primer lloc, Morata va mantenir una història d'amor amb Carla Barber , primera dama d'honor en Miss Espanya. En la seva etapa madridista va estar amb Maria Pombo , que va viatjar a Itàlia per intentar sobreviure malgrat la distància, cosa que va ser impossible i que va provocar que el seu cor s'hagi quedat sol durant un temps. Ara, l'ex del Reial Madrid somriu de nou …

< / p>

Comentarios de Facebook