Quantcast

Una persona propera a Angelina Jolie nega que hagi estat hospitalitzada per anorèxia

El diari nord-americà 'National Enquirer' va publicar dilluns passat unes impactants imatges en portada que asseguraven que l'estat de salut d'Angelina Jolie era molt delicat i fins i tot que " està a la vora de la mort ".

A la fotografia publicada, els peus de fotos són molt explícits, assegurant que el càncer que pateix "s'ha menjat la seva vitalitat" i que ha derivat en altres malalties no menys importants com la "anorèxia i paranoia".

'Gossip Cop', un altre portal del mateix país, ha assegurat que una persona "pròxima a la parella", especialment a l'actriu, apunta que la notícia "no té sentit ". Aquesta font assenyala que és mentida que Angelina "no tingui energia per aixecar-se del llit" . Pel que sembla, l'actriu estaria, segons declara aquesta mateixa persona, rodant a Cambodja la pel·lícula 'First They Killed My Father'.

No és la primera vegada que ' National Enquirer 'fa referència als problemes de pes de l'oscaritzada actriu , cosa que ha provocat que molts no acabin de creure les acusacions de l'esmentat tabloide.

la última aparició pública de Angelina Jolie va ser de fa només uns dies quan va visitar el Líban i Grècia als refugiats sirians a la seva brillant paper d'ambaixadora de l'ONU i ACNUR, on va denunciar la precària situació que viuen diàriament.

Comentarios de Facebook