sábado, 19 septiembre 2020 21:39

El sorprenent canvi físic de Taylor Lautner ( 'Crepuscle')

Taylor Lautner es va convertir, gràcies a 'Crepúsculo' , en un autèntic ídol de masses al costat de Robert Pattinson i Kristen Stewart. L'actor, a més, tenia guanyat a una part dels fans de la saga causa de l'espectacular físic que lluïa en totes elles. La seva interpretació com 'Lobo' li feia aparèixer sense samarreta en totes les pel·lícules, on lluïa un 'bon cos' molt musculós que desfermava passions en cada dels lliuraments que s'han fet de la pel·lícula.

Ara, quatre anys més tard des que es rodés l'última pel·lícula, Lautner és una altra persona completament diferent, almenys físicament parlant. Aquesta setmana, l'actor ha aparegut en televisió en una entrevista a la BBC que ha estat molt comentada a les xarxes socials. Per què? El nord-americà ha engreixat uns quants quilos, alguna cosa que se li nota especialment a la cara, i que ha provocat la desesperació de moltes fans a Twitter.

Es desconeix si aquest canvi físic de Taylor Lautner es deu a algun projecte professional que l'obligui a guanyar pes o, però, és perquè el mateix actor ha decidit motu propi que vol tenir un cos diferent al que tenia. Potser s'hagi cansat de tant floreta pel seu cos i prefereix que li afalaguin pel seu treball …

Això sí, en les xarxes socials, com diem, semblen no haver assumit la notícia molt bé …

Com quan Taylor Lautner es pren #DiaDelTaco de debò. pic.twitter.com/OvjcgmRkaf

& mdash; Fernando Del Junco (@angeldeljunco) 1 abril 2016

Acabo de veure la foto de Taylor Lautner gros ESTIC LLORANDAAAAAA

& mdash; andi uchis (@divaaaavirtual) 2 abril 2016

que li pas a Taylor Lautner i per que aquesta tan gros i lleig: (

& mdash; La Potter (@estefanyajc_) 2 d'abril de 2016

Taylor Lautner està gras srs qual La fi del món is near

& mdash; & # 10008; M & # 945; txi & # 10008; (@MachiNimaCDS) 1 abril 2016